Чисто нова разделителна ограда по бул. "Kнягиня Мария Луиза" - започна

...
Чисто нова разделителна ограда по бул. "Kнягиня Мария Луиза" - започна
Коментари Харесай

Вече монтират новата разделителна ограда по Мария Луиза

Чисто нова разграничителна ограда по бул. "Kнягиня Мария Луиза " - стартира монтирането й в правата от кръстовището с ул. "Петко Д. Петков " до бул. "Източен ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Новите уреди са освен подсилени и здрави, само че и доста по-естетични в съпоставяне със старите прогнили и пропаднали заграждения.
Този сектор от булеварда би трябвало да претърпи голяма образна смяна идната година. В момента Община Пловдив е оповестила поръчка по Закон за обществените поръчки. Търси се реализатор на строително-монтажни работи за възстановяване на градската среда, с които ще се извърши реорганизация, рехабилитация и благоустрояване на части от града - междублокови пространства, улици, булеварди и площади.

Специално за зоната край булеварда се планува рехабилитация и реорганизация на тротоарите от кръстовището на бул. "Княгиня Мария Луиза " и ул. "Петко Д. Петков " до бул. "Източен ", както и озеленяване и благоустрояване на прилежащи зелени площи и възстановяване визията на площад "Света Петка ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР